Belangstelling voor een pup?

Als u belangstelling hebt voor een pup, kunt u dat het beste kenbaar maken door het formulier in te vullen. Zodra er pups zijn, zullen we dan contact met u opnemen. Ofwel om u te vragen om het nest te bezoeken ofwel om u te laten weten dat het erop lijkt dat we u geen hondje kunnen aanbieden.

Uiteraard is de volgorde van ‘aanmelden’ wel van invloed, maar die is zeker niet allesbepalend. Bij het plaatsen van de pups staat het welzijn van de honden en de toekomstige baasjes voorop. Daarom willen we graag in een persoonlijk gesprek kennis met u maken. Dat kan in een beperkt aantal gevallen voor de datum dat de pups worden verwacht en anders kort nadat het nest er is. De eerste 2/3 weken willen we liefst geen bezoek, vanwege de kwetsbaarheid van de pups. Daarna zijn belangstellenden uiteraard van harte welkom. Het zal er meestal op neerkomen dat u het nest twee keer kunt bezoeken voordat u uw hond ophaalt.

Als u belangstelling heeft getoond, maar er vanaf ziet om welke reden dan ook, wilt u dat dan laten weten. Het kan zijn dat u contact heeft met meerdere fokkers en dat u op een gegeven moment al een pup heeft of verwacht. Dat vinden we uiteraard geen enkel probleem, maar laat u het dan even weten? Alvast bedankt.

Welke pup?

U kunt aangeven of u een reutje of een teefje wilt. Bij de keuze van een pup heeft u wel inspraak, maar het kan ook voorkomen dat we u een andere pup aanbieden. We zien in de laatste weken van de nestperiode al enigszins welk temperament de pups hebben en proberen dan een goede match te maken tussen hond en eigenaar/gezin.

Contact

U kunt ons bereiken op de volgende manieren:

  • Telefonisch:

06-53120117 (Rob)

06-44022458 (Anita)

Als u uw belangstelling voor een pup wilt doorgeven, vul dan onderstaand formulier in.


    Eerste hond?


    Reu of teef?

    Fokken?

    Hoe heeft u ons gevonden?